Greek Aribau

Google Maps | Instagram | TikTok
Logo GreekAribau

Cuina grega

GREEK ARIBAU

Cuina grega autèntica

Al bell mig de l’Eixample trobaràs Greek Aribau, un restaurant especialitzat en l’autèntica i tradicional cuina grega. Diferents opcions perquè gaudeixis de les nostres especialitats en tapes gregues, carns de qualitat, peixos frescos directes de la Llotja i receptes 100% veganes, tot això cuinat amb productes de KM0 i free gluten. Deixa’t emportar pel sabor mediterrani i descobreix nous sabors que et faran gaudir tant del dinar com d’un sopar.
Fresco, ligero y con sabor_ Ensaladas griegas para elevar tu paladar

FREE GLUTEN

Diverses de les nostres receptes són aptes per a celíacs. Pregunta’ns per qualsevol de les nostres receptes sense compromís.

KM0

La nostra cuina es basa en productes de proximitat i productes amb origen grec certificat. Ens importa la qualitat i el sabor.

La nostra cuina es basa en productes de proximitat i productes amb origen grec certificat. Ens importa la qualitat i el sabor.

TAKE AWAY O DELIVERY

Gaudeix de Greek Aribau i de les nostres delicioses receptes a casa teva. Disposem de servei Take Away amb recollida al restaurant o Delivery a través de les plataformes de Glovo, Just Eat i Deliveroo.

Lunes-Domingo: 12:30 – 16:00 / 19:30 – 22:30
Contáctanos a través de WhatsApp
Ves al contingut